Best__Protein_Product_and_logo

Nagy teljesítményű zárófólia-hegesztés a BEST Protein sporthoz használatos táplálékkiegészítőknek

A BEST Protein hatékony megoldást keresett arra, hogy hogyan tudja megvédeni termékeit az oxidációtól és a külső szennyeződésektől.

Kapcsolat

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Esettanulmány

A BEST Protein egy második Super Seal™ indukciós zárófólia-hegesztőt is beszerzett annak érdekében, hogy nemzetközi terjeszkedéséhez biztosítsa a zárási elvárásait.

A BEST Protein egy vezető spanyol cég, amely sportolók számára fejleszt és értékesít táplálékkiegészítőket. A cég a minőséget azzal garantálja, hogy összes termékét a barcelonai üzemében fejleszti, csomagolja, zárja le és címkézi.

Az indukciós zárás különösen fontossá vált akkor, amikor a cég belekezdett nemzetközi terjeszkedésébe. Az olyan poralapú termékek, mint amilyenek a táplálékkiegészítők, különösen hajlamosak tápértékük elveszítésére, ha nem védik meg őket az oxidációtól és a külső szennyező anyagoktól.

Ezért fontos volt Jesús Ortega, a BEST Protein ügyvezetője számára, hogy olyan csomagolási megoldást találjon, amely nem változtatja meg a termék megjelenését, de megóvja annak aromáját és ízvilágát. Mivel az indukciós zárás egy érintésmentes csomagolási eljárás, szóba került mint olyan technológia, amely megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést és a szivárgást, valamint garantálja a termék frissességét és minőségét.

„Olyan megoldást kerestünk, amely megakadályozza a nedvesség, oxigén és egyéb szennyezőanyagok bejutását és ezáltal a termék minőségének befolyásolását, miközben az úton van a végső felhasználóhoz.” Az indukciós zárás egy hermetikus zárat hoz létre, amely megvédi a BEST Protein termékeit.

Az Enercon szorosan együttműködött a Quatropack vállalattal, spanyolországi indukciószár-forgalmazónkkal annak biztosítása érdekében, hogy a Best Protein sikeresen be tudja vezetni az indukciós zárás technológiáját. Jesús Ortega szerint a Quatropack teljes körű iránymutatással szolgált: „A Quatropack segített megtalálni a piacon elérhető legjobb kupakforgalmazókat, és a jó záráshoz szükséges információkkal látott el.”

„Tudtuk, hogy az Enercon indukciós zárási megoldásaival egy tökéletes hermetikus zárat tudunk létrehozni, de nem tudtuk, hogy mennyire sokoldalúak is ezek a gépek. A Super Seal™ képes különböző méretű edényekkel és zárakkal dolgozni, és minden esetben kiváló zárási minőséget produkál.”

A Super Seal™ indukciós zárófólia-hegesztő egy indukciós teret hoz létre, amely elektromágneses mezővel energiát sugároz a kupakon belüli fóliára, ami így felmelegszik. A hő megolvasztja a fólia alján lévő polimer záróanyagot, amely a tartály pereméhez tapad, ezzel biztosítva a kívánt zárást.

„Az indukciós zárófóliás eljárás a legelőnyösebb, és anyagilag is megéri, hiszen megvédi termékeinket a szennyező anyagoktól és a szivárgástól”, mondja Jesús Ortega. „Az indukciós zárófóliás eljárással sikeresen forgalmazunk nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt termékvesztesség nélkül, és a szállítás közbeni jogosulatlan beavatkozás is bizonyíthatóvá válik.”

Ortega azt is megjegyezte, hogy az indukciós zárás fontos szerepet játszik a sporthoz használatos táplálékkiegészítők márkaképének támogatásában. „A termékeinket és azok csomagolását illetően minden részletnek figyelmet szentelünk. Az indukciós zárási technológia használata sikeresen közli a fogyasztóval a termék minőségét.”

Kattintson ide a BEST vállalattal kapcsolatos bővebb információkért. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a Super Seal™ technológiával kapcsolatban.

Best__Protein_Product_and_logo

„Az indukciós zárófóliás eljárás a legelőnyösebb, és anyagilag is megéri, hiszen megvédi termékeinket a szennyező anyagoktól és a szivárgástól”.

Jesús Ortega, a BEST Protein vezérigazgató