Kapcsolat

KLEAN spa

KLEAN spa
Egy kozmetikai cég megakadályozza a termékszivárgást és megelőzi a vevői panaszokat az indukciós kupakzárási technológia segítségével A teljesen naturális szépségipari termékeket gyártó márkw, a KLEAN Spa hatalmas veszteségeket szenvedett a vevői panaszok és a termékszivárgások miatt. Annak érdekébe, hogy a problémát orvosolják, és hírnevüket megmentsék, egy hordozható indukciós záró gépet integrálat be gyártósorukra.

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Biztonságos szállítás Ikon
Biztonságos szállítás
Elégedett vevők Ikon
Elégedett vevők
Szivárgás megelőzése Ikon
Szivárgás megelőzése

A szépségipari vállalat azzal oldotta meg problémáit a vevői panaszokkal és termékszivárgással kapcsolatban, hogy elkezdték az Enercon indukciós záró technológiáját használni. A természetes.

Naturális szépségipari termékeket gyártó márka, a KLEAN Spa alapítójának, Jennifer Hardaway-nak nagyon sok vevői panasszal kellett szembesülni a márka cukros testradírjának köszönhetően.

Mire kiszállításra kerültek a termék, kiszivárgott a flakonokból. Hogy elkerüljék a vevők panaszait, Ms Harway kicserélte a megrongálódott radírokat- ezzel értékes időt, terméket és profitot veszítve.

Tudta, hogy másik megoldásra van szüksége, ezért elkezdett online kutakodni egy olyan csomagolástechnikai lehetőség után, amely megakadályozná a termék szivárgást. A megoldás pedig az Enercon kézi indukciós kupakozója volt, a Super Seal™ Junior.

“Mielőtt beruháztunk egy indukciós hegesztőre, félve küldtem ki a termékeim, mert nem voltam biztos benne, milyen állapotban fogja elérni a vevőimet,” mondta Ms Hardway.

“Most már teljes nyugalommal postázom a termékeket.” Az Enercon Indukciós hegesztőjéről beszélve Ms Hardway hozzátette: ‘Imádom, hogy a Super Seal™ Junior könnyen mozgatható, felhasználóbarát, és legfőbbképp, hogy megoldotta a problémáimat, működött!

“A békesség minden centet megér.” Köszönhetően a megbízható hermetikus fóliahegesztésnek, a termékszivárgás és a vevői panaszok már csak egy múltbeli rossz emlék Ms Hardaway részére.

Miután beruháztak egy indukciós kupakozóra a KLEAN Spa kiterjesztette online vállalkozását, mert biztosak voltak benne, hogy a termék megőrzi a minőségét a szállítás alatt.

Hogy többet tudjon meg az Enercon Industries indukciós kupakzáróiról, kattintson ide, vagy, hogy többet tudjon az indukciós zárás előnyeiről, kattintson ide.

"Imádom, hogy a Super Seal™ Junior könnyen mozgatható, felhasználóbarát, és legfőbbképp, hogy megoldotta a problémáimat, működött!"
Jennifer Hardway, a KLEAN Spa alapítója