Kapcsolat

Floratine

Floratine
Agrokémiai gyártelepek indukciós zárással oldják meg a nemzetközi szállítmányozásokat A tőzeg és termőföld gyártó Florentin vállalat megoldást keresett termékei biztonságos szállítmányozására, annak érdekében, hogy elkerüljék a további vevői panaszokat a sérült és szivárgó termékekkel kapcsoltban. A vállalat kapcsolatba lépett az Enercon Industries- val és elkezdte az indukciós kupakzáró technológia használatát a termelési során, melynek segítségével hermetikusan lehegesztette flakonjait.

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Biztonságos szállítás Ikon
Biztonságos szállítás
Elégedett vevők Ikon
Elégedett vevők
Szivárgás megelőzése Ikon
Szivárgás megelőzése

Az agrokémiai termékek gyártója megelőzte a jövőbeni vevői panaszokat azzal, hogy indukciós kupakzárásra váltottak.

A tőzeget, termőföldet és különleges termékeket gyártó Florentin vállalatnak meg kellet akadályoznia flakonjai sérülését és szivárgását szállítmányozáskor.

Termékei – amelyeket többek között golf pályák és sportpályák ápolására használnak – organikus hozzávalókat tartalmaznak, amelyek gázt termelnek, ezek pedig eldeformálhatják a flakonokat meleg, illetve hideg hőhatás alatt, amely a termék szivárgásához is vezethetnek.

Darryl King, a Floratine Operációs Managere, így nyilatkozott: “A flakonok csomagolása fárasztó feladattá vált. Az összes kupakot kézi vezérlésű, pneumatikus kupakozóval szorítjuk meg, amennyiben nem szorítottuk rá a kupakot eléggé, annak eredményeként biztos kaptunk egy hívást egy elégedetlen vevőtől, akinek a terméke vagy szivárgott, vagy felpuffadt.”

A vállalat kapcsolta lépett az Enercon Industries- val miután rájöttek hogy az indukciós kupakzárás és egy szellőző fólia megnövelheti a flakonok ellenálló képességét a különböző hőfokkal szemben és megkönnyíti szállítmányozásukat.

A gép kipróbálásáról Mr King ezt mondta: “Az igazi próba az volt, amikor egyik kollégám levette a kupakot és ráállt a flakonra, amelyet csak a fólia zárt le és az nem robbant fel.”

A vállalat jelenleg az Enercon “All-in-One” hegesztőfejét használja a Super Seal™ indukciós záró géppel, amely alkalmas arra, hogy különböző sorokon használják, anélkül, hogy a fejet cserélni kéne.

“A vevői panaszok majdnem teljesen megszűntek és a problémáink 99% megoldódott az indukciós zárással- az ég küldte ezt a megoldást,” mondta Mr King.

“A megbízhatóságot nem lehet beárazni” tette hozzá.

Hogy többet tudjon meg a Floratine-ről kattintson ide, vagy, hogy többet tudjon meg az indukciós zárási technológia előnyeiről, látogasson ide

"A megbízhatóságot nem lehet beárazni. A vevői panaszok majdnem teljesen megszűntek és a problémáink 99% megoldódott az indukciós zárással- az ég küldte ezt a megoldást."
Darryl King, a Floratine Operációs Managere