Kapcsolat
ALTRAPACK

ALTRAPACK

Fontos számunkra, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk leendő vevőinknek. Szem előtt tartva a magas minőséget, a kiegyensúlyozott üzleti kommunikációt és a magas szakmai hátteret. A kezdeti elképzelésektől, a pontos célok megfogalmazásán át, az elkészült termék minőségéig, minden stádiumban megfelelő szakmai segítséget tudunk nyújtani. Az egyszerű megoldásoktól kezdve a bonyolultabb és több funkciót ellátó gépsorokig, számtalan iparág kívánalmainak megfelelve, legyen szó a legspeciálisabb megoldásokról.

Termék palettánkon szerepelnek  címkéző fejek és címkéző rendszerek, címkeadagolók és felrakók, töltő gépek, vízszintes- és függőleges csomagológépek, tasakoló és zacskózó berendezések.

Hogy lehetőségünk legyen kérdésére megválaszolására, szükségünk van a beleegyezésére ahhoz, hogy megőrizzük és feldolgozzuk az ezen az űrlapon feltüntetett adatait, a GDPR szabályzatnak megfelelően.

Kérjük pipálja ki alább a megfelelő rublikákat. További információért titoktartási nyilatkozatunkkal kapcsoltban kattinson ide.

Az űrlap elküldésével beleegyezik abba, hogy adatait továbbítsuk az Ön országában kihelyezett képviselőnk részére.

Enercon kapcsolatba léphet velem :