Kapcsolat

Esettanulmányokhoz

Az összes iparág

Arla Esettanulmány
A világ legnagyobb tejgyártó üzeme, amely a tejtermék nagyura, az Arla kezében van, az Enercon Industries indukciós záró gépeit választotta, hogy ezzel megelőzze a tejtermékek szivárgását és biztosítsa a termék frissességet. Az Arla Food hatalmas tejüzeme, az Egyesült Királyságban, a mai napig a világ egyik technikailag legelőrehaladottabb tejfeldolgozó létesítménye.
Cargill Esettanulmány
Egy állategészségügyi intézet üzembe helyezett egy új - indukciós záró fóliázóval ellátott - korszerű automata gyártósort. Céljuk az volt, hogy találjanak egy olyan céget, aki képes egy nagy teljesítményű, automata gyártósor kiépítésére, nagyobb mennyiségű termék legyártásához.
Clarks Esettanulmány
Clarks, a leading manufacturer of syrup, honey and ice cream sauce, needed to maintain product freshness and extend shelf life. To achieve this while maintaining high production speeds, Clarks opted for induction cap sealing.
Floratine Esettanulmány
A tőzeg és termőföld gyártó Florentin vállalat megoldást keresett termékei biztonságos szállítmányozására, annak érdekében, hogy elkerüljék a további vevői panaszokat a sérült és szivárgó termékekkel kapcsoltban. A vállalat kapcsolatba lépett az Enercon Industries- val és elkezdte az indukciós kupakzáró technológia használatát a termelési során, melynek segítségével hermetikusan lehegesztette flakonjait.
GlaxoSmithKline Esettanulmány
A GlaxoSmithKline-nak sok fejtörést okozott, hogy nem tudta ovális alakú, ‘pattintó kupakos’, Horlicks flakonjainak hegesztését megoldani. Ezért a vállalat kapcsolatba lépett az Enercon Indusries-al, hogy kikérje tanácsukat és megoldást találjon a problémára
Greyland Esettanulmány
A tisztítószer- és vegyszergyártó Greylan Limited-nek egy olyan megoldásra volt szüksége, amely megakadályozza szőnyegtisztító termékei szivárgását szállítás közben. Hogy megoldják problémájukat, az Enercon Industries-hoz fordultak és beruháztak egy kézi indukciós záróra, a Super Seal™ Junior-ra, és mostanra teljesen kiküszöbölték a termék szivárgását.
Healthspan Esettanulmány
A vitaminok, ásványi anyagok és egészségügyi kiegészítők házhoz szállítással foglalkozó Healthspan-nak szüksége volt egy olyan gépre, amely le tudja zárni vékony falú, téglalap alakú tárolóit. A cég kapcsolatba lépett az Enerecon Industries-al, akik egy egyedi gyártmányú indukciós zárót terveztek a vállalat részére, amely képes a különleges dobozok lezárására
John Pollock & Sons Esettanulmány
John Pollock & Sons, a Scottish dairy plant, moved to induction sealing after a recommendation from its bottle supplier Nampak Industries. Since moving away from its old method of tear band seals, the company has gained increased security, extended shelf life and leak prevention.
KLEAN spa Esettanulmány
A teljesen naturális szépségipari termékeket gyártó márkw, a KLEAN Spa hatalmas veszteségeket szenvedett a vevői panaszok és a termékszivárgások miatt. Annak érdekébe, hogy a problémát orvosolják, és hírnevüket megmentsék, egy hordozható indukciós záró gépet integrálat be gyártósorukra.
Lifeplan Esettanulmány
Egy állategészségügyi intézet üzembe helyezett egy új - indukciós záró fóliázóval ellátott - korszerű automata gyártósort. Céljuk az volt, hogy találjanak egy olyan céget, aki képes egy nagy teljesítményű, automata gyártósor kiépítésére, nagyobb mennyiségű termék legyártásához.
Lindens Esettanulmány
Az étrend kiegészítőket gyártó Lindens Apothecary, azzal a kihívással találta szembe magát, hogy egy téglalap alakú tárolót kellett lezárjanak. A cég felvette a kapcsolatot az Enercon Industries-val, hogy megoldást találjanak a problémára és beillesztették az egyik legkeresettebb indukciós zárót gyártósorukba.
Mendes Gonçalves Esettanulmány
Mendes Gonçalves , a gourmet szószgyártó, több mint 10 éve használja az indukciós kupakzáró technológiát. A technológia használata olyan extra védelmet biztosít a termékeknek, mint a dézsmagátló biztonsága és a meghosszabbodott szavatossági idő, így lehetővé teszi azok tengerentúli szállítását is.
Opet Esettanulmány
Opet Madeni Yağlari, ez egyik legnagyobb török üzemanyag terjesztő is az Enercon indukciós hegesztő berendezését használja már több mint tíz éve. Az indukciós záró technológia használata sok előnnyel járt a cég számára, többek között azzal, hogy termékei megőrzik minőségüket, míg elérik a vevőiket.
Whitehills Esettanulmány
A Whitehills Supplements, egy fehérjepor gyártó cég, megoldást keresett arra, hogy meggátolja a záró fóliák megsérülését és ezzel a vevők panaszait is. Hogy ezt elérje, a vállalat egy Enercon gyártmányú indukciós záró gépet illesztett be a gyártósorára, annak érdekében, hogy tárolóit teljesen légmentesen zárja le.
Zipz Esettanulmány
The wine company Zipz Inc was in need of an alternative method to conduction to seal single serve glasses of wine. The company switched to induction cap sealing to solve the problem of too many leakers.