Kapcsolat

Lindens

Lindens
Az egyre befolyásosabb étrend kiegészítők gyártó is indukciós zárási technológiát használ innovatív tárolói lezárásához Az étrend kiegészítőket gyártó Lindens Apothecary, azzal a kihívással találta szembe magát, hogy egy téglalap alakú tárolót kellett lezárjanak. A cég felvette a kapcsolatot az Enercon Industries-val, hogy megoldást találjanak a problémára és beillesztették az egyik legkeresettebb indukciós zárót gyártósorukba.

Az indukciós palackzárásból eredő előnyök

Elégedett vevők Ikon
Elégedett vevők
Tartós zárás Ikon
Tartós zárás
Egyértelműen látható megbontás Ikon
Egyértelműen látható megbontás

Az Enercon Industries segített a tökéletes palackzárás kifejlesztésében egy innovatív gyógyszeripari termékhez.

Az angol étrend kiegészítő gyártó és csomagoló Lindens Apothecary, az Enercon Industries-hoz fordult azzal a problémával, hogy nem tudják a téglalap alakú tárolóik nyakát lehegeszteni.

“Az éttrend kiegészítő termékeket hermetikussn kell lezárni, hogy megóvjuk azt a levegővel való érintkezéstől, és hogy látható legyen, a termékhamisítás,” mondta Dave Breadhead, a Lindens Apothecary igazgatója.

“Azonban a téglalap alakú nyak hegesztése nagy problémát jelentett számunkra, tekintve, hogy a legtöbb indukciós záró gép kerek nyakra lett kifejlesztve.”

A Lindens-nek szüksége volt egy olyan megoldásra, amely megfelel az új csomagolási elvárásoknak és biztosítja a záró fólia megbízható hegesztését ezekre az egyedi tárolókra.

Mr Broadhead hozzátette: “ Tekintve, hogy a PontPacks tárolók igen elasztikusak, úgy találtuk, hogy ha durván kezelik őket azok könnyen lelökik magukról a fóliát. Mivel termékeink nagy részét postán szállítjuk ki, a sérült fóliák igen jelentős problémát jelentettek.”

A vállalat elkezdte az indukciós záró gépekkel foglalkozó cégek felkeresését, hogy kikérje a tanácsukat az esetleges megoldással kapcsolatban.

“Tisztában voltam vele, hogy az Enercon-os gépeknek híresen hosszú az életidejük és megbízhatóságuk, ezért felkerestem Brian Tyndall-t (UK Sales Igazgató),” mondta Mr Broadhead

“Egyértelmű volt, hogy Brian-nek igen sok tapasztalata volt ezen a téren, amit szívesen meg is osztott velünk. “Mi nem vagyunk sem mérnökök, sem csomagolás technikusok, ezért Brian tanácsai szükségesek és hasznosak voltak.”

Miután a projectet alaposan elemezték, Lindens megvett egy Super Seal™ 75-t.

Brian Tyndall hozzátette: “Tekintve, hogy a tároló doboz úgy lett megtervezve, hogy falai elég vékonyak legyenek ahhoz, hogy egy postaládába is becsúsztatható legyen, lezárása problémát jelentett. “A kihívás a téglalap alakú dobozokkal kapcsolatban az, hogy elengedhetetlen az egységes energia kifejtés a tető körül, anélkül, hogy a fólia megégne.

“Az Eneron egy olyan egyedi hevítő alagutat fejlesztett ki, amely lehetővé teszi az energia egyenlő elosztását a tároló nyakán annak érdekében, hogy tökéletes zárást biztosítson, anélkül, hogy túlmelegítené a fóliát.”

A Super Seal™ 75-ről  Mr Broadhed a Lindens-től a következőket nyilatkozta: “Kevesebb mint egy órába telt a beszerelése és az elindítása.

“Az eredmény pedig 100% megbízható, a hegesztés akkor sem ereszt el, ha a terméket leejtik vagy durván bánnak vele. “Bárkinek javasolnám az Enercon termékeit, mind a beszerzés előtti tanácsadásuk, mind a vásárlás utáni szolgáltatásaik miatt.”

A Lindens több mint 400 féle táplálék kiegészítőt kínál az Egyesült Királyságban és Európa szerte. Hogy többet tudjon meg a Lindens-ről, kattintson ide vagy hogy többet tudjon meg az Enercon-ról kattintson ide.

"Az eredmény pedig 100% megbízható, a hegesztés akkor sem ereszt el, ha a terméket leejtik vagy durván bánnak vele"
Dave Broadhed, a Lindens Apothecary Igazgatója